Poznate dame premijerno probale ruževe “Dr Nena Lips”

dana Nov14 2019

Brojne poznate dame okupile su se na koktelu povodom lansiranja linije ruževa “Dr Nena Lips”, u čarobnom ambijentu jednog poznatog beogradskog hotela, posutom laticama crvenih ruža. Katarina Grujić, Sandra Afrika, Suzana Mančić, Biljana Obradović i Marija Egelja samo su neke od zvanica koje su prve probale kremastu strukturu ovih luksuznih karmina proizvedenih u Italiji.

Ruževi “Dr Nena Lips” su prvi u nizu proizvoda koji će činiti našu kompletnu beauty liniju, sa potpisom dr Snežane Nene Miletić. Zapavo ovo su prvi karmini iza kojih stoji doktorka, specijalista estetske i plastične hirurgije. Sada pored savršene tehnike uvećanja usana, premijerno predstavljamo dve nijanse ruža, objašnjava Nemanja Ivanišević, ispred renominare prestoničke klinike “The Beauty Clinic”.

Foto: Boško Karanović

Dok su Snežana Dakić i Katarina Sotirović odabrale nežnu i zavodljivu nude nijansu, Kaća Grujić, Tina Ivanović i Zorica Dukić odlučile su se za vatreno crvenu, koju su na licu mesta i probale. Oba proizvoda trenutno se mogu naći u pretprodaji na online shop-u klinike, u limitiranom, luksuznom pakovanju.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Poznate dame premijerno probale ruževe “Dr Nena Lips””


« Lista dobitnika E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2019

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook