Poznata srpska dizajnerka Irena Grahovac na sajmu mode „LeShow“

dana Feb2 2019

Čuvena srpska modna dizajnerka Irena Grahovac bila je specijalni gost – VIP dizajner na internacionalnom sajmu mode „LeShow“, održanom u Istanbulu krajem januara.

Reč je o prestižnom sajmu kože i krzna sa dugačkom tradicijom iza sebe. Naime, posle više od 20 izdanja u Moskvi, od ove godine održava se i u Istanbulu. Irena je najavljena kao evropska zvezda modnog dizajnaodeće od kože i krzna zbog njenog autentičnog modnog izraza i 25 godina uspešnog stvaralačkog rada. U Ireninom timu saradnika za Istanbul bio je i proslavljeni modni fotograf Dejan Milićevićkoji je slikao modele iz Irenine nove kolekcije.

Ovo je moj prvi nastup kao samostalnog dizajnera na međunarodnom sajmu, a naročito sam ponosna što je reč o zaista velikoj i prestižnoj manifestaciji. Moj tim i ja smo ovde zaista dočekani na visokom nivou, organizacija događaja je  savršena. Zanimljivo je koliko van granica naše zemlje ljudi prepoznaju mog rad i zato sam dobila status specijalnog gosta i ambasadora mode.  Pored internacionalne saradnje koju sam ranije ostvarila u Luksemburgu, Kanadi, Australiji, sada sam u pregovorima da svoj brend predstavim i na ogromnom tržištu Rusije. U maju nas očekuje i sajam „LeShow“ u Moskviobjašnjava modna dizajnerka.

Irena Grahovac je ovom prilikom predstavila kolekciju za sezonu jesen-zima 2019/2020 koja se sastoji od dve celine. U prvom segmentu su luksuzne bunde koje odišu klasičnim stilom sa tipičnim Ireninim autorskim pečatom. U drugom segmentu koji je naišao na ogromno interesovanje posetilaca i medija su punjeni šuškavci različitih  formi – od onih ukrojenih koji prate liniju tela, do predimenzioniranih. Jedan deo modela je urađen sa skrivenim kopčanjem, a drugi sa ukrasnim rajsferšlusima koji omogućavaju da model bude rasklopiv. Postoje i dvoslojni modeli koji su kombinacija mantila i prsluka i sve se može nositi kako zajedno, tako i odvojeno.

Photocredits: Dejan Milićević
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Poznata srpska dizajnerka Irena Grahovac na sajmu mode „LeShow“”


« Na Kalemegdanu Kineski festival svetla

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook