Povratak Galliana

dana Jan1 2014

L’enfant terrible modnog sveta, nakon otpuštanja iz modne kuće Dior 2011. godine, najavio je svoj povratak.

Naime, skoro je potvrđeno da će Galliano kreirati kostime za pozorišnu predstav “The Importance of being Ernest”, po knjizi Oscara Wilda, a u režiji britanskog režisera Stephena Fryja.

Glasine o ovoj saradnji počele su još u julu ove godine, kada su u igri bili i Roland Mouret i Sarah Burton, ali je Galliano zvanično potvrdio svoj angažman na projektu.

Ovaj kreator već ima iskustva kada je reč o kreiranju kostima za dramu, s obzirom da je davne 1982. godine bio zadužen za izgled lika Lady Bracknell koji je igrala veličanstvena Judi Dench.

Pored ovoga, čekamo još i zvanične informacije o potencijalnoj saradnji Galliana i modne kuće Oscar de la Renta, gde je dizajner ove godine proveo tri meseca radeći na kolekciji za sezonu jesen / zima.


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Povratak Galliana”


« Generacija budućnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook