Postani novo lice modnih agencija Click i Fox

dana Sep16 2014

Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas. Ovoga puta Click i modna agencija Fox vam pružaju priliku da postanete zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u i da pahađate BESPLATNU ŠKOLU ZA MANEKENE.

U mogućnosti ste da otpočnete inostranu karijeru preko brojnih kastinga za inostrane modne agencije, jer već veliki broj modela modnih agencija Click i Fox sa uspehom radi u svetskim modnim metropolama – Milanu, Parizu, Njujorku, Londonu, ali i u Aziji – Kini, Tajlandu, Singapuru… Organizovaće vam besplatne fotografije, revije na Belgrade Fashion Weeku, besplatne časove šminke by Maybelline, Maybelline poklone kao i rad sa najboljim kreatorima i fotografima, snimanja za reklame, muzičke spotove i prestižne časopise.

Neophodno je da zaintersovane devojke budu starosti od 14-22 godine i da poseduju visinu od minimun 172 cm. Zainteresovani momci moraju biti starosti od 17-25 godina a neophodna minimalna visina je 182 cm.

Očekuju vas u subotu 20.septembra u Mikser house-u u što većem broju!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Postani novo lice modnih agencija Click i Fox”


« Spektakularnih 24 sata Elegancije po četvrti put očarali Beograd

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook