Posle sedam meseci Goblini nastupaju nikad jači

dana Feb28 2018

Legendarni šabački pankeri „Goblini“ održaće  koncerte 3. i 4. marta u klubu SubBeerni Centar (Cetinjska 15) od 20h, a dan ranije, 2. marta, sviraće u novosadskoj „Fabrici“.

Nakon oporavka gitariste Leonida PilipovićaGoblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i ponovo nas okupljaju u gomile. Kao gosti u Beogradu 3. marta će svirati bend „Iskaz“, a „Only The Impeccables“ će nastupati dan kasnije. Na koncertima u Novom Sadu će nastupati obe predgrupe.

Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje”, izjavio je basista benda Vlada Kokotović.

Goblini su nedavno objavili pesmu „Jedan za sve“ koju će izvesti na predstojećim koncertima na koje je putem snimka sve pozvao pevač Branko Golubović Golub.

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD u FELIX ShopuOur PUB-u (Beogradska 71) kao i na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a ina njihovom sajtu, kao i na dan koncerta po ceni od 1.200 RSD na ulazu u SubBeerni Centar. Više informacija možete dobiti na broju 061 14 20 299, ili fejsbuk stranici SubBeernog Centra i instagram profilu subbeerni_centar.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Posle sedam meseci Goblini nastupaju nikad jači”


« BAFE regionalni poziv za mlade modne dizajnere

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook