Podržimo Lidiju Kocić Miss Srbije za Miss International 2014

dana Nov10 2014

Miss Srbije za Miss Universe 2010Miss Srbije za Miss Tourism Queen International 2013 a sada i Miss Srbije za Miss International 2014 – Lidija Kocić, predstavlja svoju zemlju u Japanu na prestižnom takmičenju Miss Internationa 2014. 

Diplomirani marketing menadžer Fakulteta za evropski biznis i marketing koji poseduje i diplomu master studija na istoimenom fakultetu sa prosekom 10.00, je u Japanu već dve nedelje. Takmiči se za lentu Miss International 2014.  Takmičenje će se održati sutra, 11. novembra u Tokiju sa početkom od 8.00 časova po našem vremenu.
Lidija navodi da je možda i više uzbuđena nego za Miss Universe i Miss Tourism Queen International jer je svesna koliko je važno svetsko takmičenje, koliko je gledano i kako se devojke osećaju i tretiraju – kao najvažnije na svetu.

Razna predstavljanja na izboru Miss International 2014
Dala je veliki broj intervjua i bila pravi ambasador Srbije. Javilo se i veliko interesovanje za našu Srbiju jer je Lidija uvek izjavljivala koliko je Srbija lepa kao zemlja, kao turistička destinacija i da su Srbi vrlo gostoprimljivi i prijatni.

Kimono Show
Takmičila se u narodnoj nošnji, talentu. Predstavila u večernjoj toaleti, kupaćem kostimu; učestvovala u Kimono Show-u, aranžirala cveće, uživala u japanskoj hrani i slatkišima.
Podržite našu Lidiju na ovom prestižnom takmičenju. Glasajte sledeci ovaj link, dok takmičenje možete gledati uživo sutra 11.11. u 8h ujutru preko live stream-a: www.miss-international.com. Takođe, pratite je na zvaničnoj facebook strani: https://www.facebook.com/MissInternationalSerbia2014?fref=ts

Takmičenje u nacionalnoj nošnji
Jako mi je drago kada vidim da je moj narod uz mene!! Puno poljubaca i pozdrav za čitaoce magazina STYLE.RS-a iz Tokija!!!
LIDIJA SREĆNO!

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Podržimo Lidiju Kocić Miss Srbije za Miss International 2014”


« Modne vinjete na 36. Perwoll Fashion Week-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook