Počinju vaši dani – Dani Eucerina

dana Sep14 2015

Kraj leta, povratak u gradske sredine i zahuktavanje nove radne sezone, svake godine donesu nam jednu vrstu stresa. Ali, posledice ovih promena ne trpimo samo mi i naše telo, već i naša koža. Čak i ako ste se po svim propisima čuvali negativnog sunčevog zračenja, prvi septembarski dani otkriće tragove koje je ostavilo leto – prikrivene akne,isušenost, hiperpigmentaciju….

 

Da bi se oporavila i pripremila za period koji dolazi Vaša koža traži povratak rutini u svakodnevnoj nezi, a to joj sada možete obezbediti po povoljnijim uslovima jer – Eucerin® misli na vas!

 Eucerin® preparate možete kupiti po ceni sniženoj za 20%  do 30. septembra i opremiti svoje police u kupatilu i kozmetičke torbice preparatima koji će vašoj koži omogućiti da se izbori sa negativnim posledicama leta, ali i da dugo zadrži one pozitivne i dobije zdrav izgled, sjaj i lepotu.

Popust od 20 odsto važi za sve preparate, osim za one koji su već na sniženju, a raspored akcije, koja traje tri dana u određenim apotekama i apoterkarskim lancima, možete saznati kod vašeg apotekara, u najbližoj apoteci ili na sajtu www.eucerin.rs. Ne propustite Vaše Eucerin dane!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinju vaši dani – Dani Eucerina”


« Looking at the Big Sky

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook