Počinje prodaja karata za Kisina!

dana Oct11 2019

Proslavljeni pijanista Jevgeniji Kisin, posle sest godina od poslednjeg nastupa,vraca se na scenu Kolarceve zaduzbine. U okviru ciklusa Kolarac tvoj svet muzike koji organizuje Centar za muziku uz podrsku MTS-a, Kisin ce nastupiti u ponedeljak 11. novembra u 20h.

U susret godini u kojoj se obeležava 250 godina od rođenja Ludviga van Betovena, Kisin će beogradskoj publici predstaviti odabrana dela ovog kompozitora, Sonate br. 8, 17. i 21. kao i Varijacije i fugu u Es duru.

Muzikalnost, dubina i poetski kvalitet interpretacija Jevgenija Kisina, pored njegove izuzetne virutoznosti, doneli su mu priznanje publike, kritike i kolega muzičara koji ga ubrajaju među najbolje pijaniste u protekle tri decenije. Kisin je od najranijih dana nastupao sa vodećim svetskim dirigentima i orkestrima. Za protekla tri nastupa postao je pravi ljubimac beogradske publike a dvorana Kolarčeve zadužbine jedno od njegovih omiljenih mesta na kojima nastupa.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji od petka 11.oktobra a zbog velikog interesovanja odmah su pustena i dodatna sedista na bini.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje prodaja karata za Kisina!”


« Otvoren novi francuski restoran L’Adresse

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook