Počinje 32. Fashion Selection

dana Mar26 2019

U četvrtak, 28. marta sa početkom u 20h u restoranu Fish i Zeleniš, Beton hala, Karađorđeva 2 – 4, kao pretpremijera predstojećeg 32. Fashion Selectiona, biće održano humanitarno veče “Zdravlje za sve” i humanitarna modna revija Impresije dizajnerke Gordane Boškić.

Ovo veče i humanitarna revija održaće se pod sloganom “Eru lečenja zamenimo erom prevencije i zato čuvajmo mentalno zdravlje”, a sredstva prikupljena ovom prilikom biće donirana za nabavku materijala neophodnog za radnu terapiju pacijenata u psihijatrijskim ustanovama: Klinici za psihijatriju KCS, Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” i Institutu za mentalno zdravlje.

Nakon humanitarne revije Impresije, 32. Fashion Selection biće održan od 30. marta do 2. aprila u Belexpocentru.

Centralni deo programa 32. Fashion Selectiona biće održan 1. i 2. aprila. Program će 1. aprila u 20h otvoriti Zvonko Marković sa retrospektivnom revijom i proslavom jubileja – 30 godina rada na modnoj sceni. Program će se nastaviti revijom nove kolekcije iz linije Kontra Irene Grahovac. Publici će se 1. aprila predstaviti i dizajneri Nemanja Pantelić, Mima Madžarac i dizajnerski brend Ofinger. 2. aprila program će početi revijom kupaćih kostima i veša poznatog italijanskog brenda Pompea, a 32. Fashion Selection zatvoriće Bata Spasojević predstavljanjem svoje najnovije kolekcije.

30. i 31. mart rezervisani su za Kids&Teen Fashion Selection i revije DexyCo Kids, Lindex, Model Kids, nesvakidašnju reviju za mame i ćerke dizajnerke Beke Zečević, reviju garderobe za kućne ljubimce IHA dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak, kao i bogat i raznovrstan program aktivacija i radionica za decu i tinejdžere.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje 32. Fashion Selection”


« Svečano otvoren 16. Beogradski festival igre

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook