Počinje 31. Fashion Selection / ENTERtainment

dana Oct18 2017
Posle izuzetno uspešnog 30. Fashion Selectiona, održanog u konceptu ENTERtainment, koji u sebi objedinjuje modu, film i muziku, modna agencija Select i MegaCom Film sa zadovoljstvom vam predstavljaju novi ENTERtainment, koji će biti održan od 24. do 26. oktobra u Belexpocentru.
Ovoga puta, program će činiti dve celine: Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstavićeBata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović.

Multibrend radnja Gente publici na Fashion Selectionu će premijerno predstaviti novi muški brend 4 Hands Milano, namenjen gospodi od stila,uz prestižne svetske brendove Armani Jeans, Antony Morato iWellensteyn.

Kako modna agencija Select oduvek podržava inovacije u dizajnu, jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan GolubovićMilica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja. 

U okviru Kids Fashion Selectiona biće održane revije brendova DexyCo Kids i Domino Kids, a kao i prethodne godine, publici će se sa svojim radovima predstaviti učesnici ovogodišnjeg konkursa za dizajnere Fashion Selectiona Jelena Dimitrijević, Slobodan Mitrović, Milica Hamdić, Ado Drndić.

U filmskom delu programa ENTERtainmenta, programskoj celini MegaCinema, biće prikazani filmoviRoden, ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, priča o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim Muzej nevinosti, ostvarenje rađeno po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji dan ENTERtainmenta ostavljen je film Manifest, u kome glumica Kejt Blanšet, izvodeći monologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje 31. Fashion Selection / ENTERtainment”


« Intervju: Doc. dr Milica Slijepčević o modnom marketingu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook