Počeo summer dance kamp u Vranju

dana Jul9 2018

U organizaciji Instituta za umetničku igru 1. jula je počeo četvrti Međunarodni letnji kamp za umetničku igru – Summer Dance camp Vranje 2018. Ove godine, seminar su pohađali polaznici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije, tokom koga su se održavali časovi klasičnog baleta i repertoara klasičnog baleta, časovi savremene igre i repertoara savremene igre i afro plesa.

Predavanja su držali Bahram M. Juldašev (Rusija/Slovačka), Lidija Pavlović (Srbija), Justyna Kalbarczyk  (Poljska), Vladimir Čubrilo (Srbija), Mbulelo Ndabeni (Velika Britanija) i korepetitor Ana Spremić (Srbija).

Letnji kamp traje deset dana a rezultati ovogodišnjeg rada biće javno prikazani u okviru Gala koncerta u Domu vojske Vranje 10. jula s početkom u 20.00 časova u kome učestvuju svi polazanici.

Summer Dance camp Vranje 2018. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, uz podršku Grada Vranja, Fakulteta za inženjerski menadžment u Vranju, Doma vojske i Doma učenika srednjih škola u Vranju.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počeo summer dance kamp u Vranju”


« NIVEA losion za telo bogat uljem sa mirisom pomorandžinog cveta i uljem avokada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook