Počelo takmičenje za titulu nosioca oficijalne lopte Lige šamiona

dana Sep29 2014

Svi mališani koji veruju u sebe i sanjaju o tome da se jednog dana nađu na travnatom terenu Alijanc Arene imaju priliku da se do 20. oktobra dokažu u igrici memorije na Đak sport FB stranici i tako ostvare svoj san. Najboljih osam biće pozvano na finalno takmičenje koje će se održati 26.oktobra  u Đak sport prodavnici. 

Adidas i Đak sport su obezbedili nagrade za sve finaliste, a najbolji među njima odlazi u Minhen u pratnji jednog roditelja i dobija titulu nosioca oficijalne lopte. On ili ona će 5. novembra  ruku pod ruku sa nekom od poznatih fudbalskih zvezda Bajerna ili Rome zakoračiti na teren Alijanc Arene noseći zvaničnu loptu Lige šampiona. Drugoplasirani i trećeplasirani takmičari dobijaju fudbalske patike iz adidas Predator kolekcije, a ostali finalisti na poklon UCL loptu (UEFA Champions League).

U ovoj igri mogu da učestvuju i stariji od 14 godina i pokušaju da osvoje vredne nagrade. Najbolji u igri memorije od adidasa dobija vrednosni vaučer od 300 evra za kupovinu fudbalskih proizvoda tog brenda u Đak sport radnjama, drugoplasirani vaučer od 200 evra, a trećeplasirani vaučer u vrendosti od 100 evra.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počelo takmičenje za titulu nosioca oficijalne lopte Lige šamiona”


« Serbia Fashion Week – Proleće/leto 2015

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook