Otvorena trka – adidas Open Run konačno u Beogradu

dana Sep30 2014

Trka je inspirisana konceptom gradskih trka urbanih trkača koje se održavaju širom sveta i promovišu zdrav i aktivan način života i upravo trčanje po gradskim lokacijama uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije.

Prva adidas Open Run trka uz moto #BoostBelgrade biće održana 4.oktobra oko Savskog jezera na Adi Ciganliji. Start i cilj trke biće ispred restorana “Jezero” gde će se u 10.30 časova održati  zajedničko zagrevanje svih učesnika. Trka će početi u 11 časova, a o regularnosti će brinuti sudije Atletskog saveza Srbije.

Broj učesnika nije ograničen, ali svi koji budu želeli da trče nosiće startne brojeve, zato je neophodno da se prijave putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs  ili direktno u adidas radnjama u Knez Mihailovoj 33, TC Ušće i TC Delta City, gde će takmičari moći odmah da preuzmu i startne brojeve. Svi koji se budu online prijavili za trku startne brojeve će moći preuzeti u adidas radnji u Knez Mihailovoj 33 ili na sam dan trke, na info pultu adidas Open Run.

Vrhunac svih treninga, ličnih rekorda i trka je pred vama! Prijavite se za adidas Open Run, budite #allin na stazi oko Savskog jezera i  ostavite  7,7km Beograda pod svojim nogama!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorena trka – adidas Open Run konačno u Beogradu”


« Počelo takmičenje za titulu nosioca oficijalne lopte Lige šamiona

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook