Pitajte stilistu: Kakve čarape kobminovati uz zlatne cipele?

dana Dec27 2014

Poštovani!

Idem na doček Nove godine. Zanima me kakve čarape bi mogla obuti uz crnu usku mini haljinu sa prozirnim čipkastim dijelom na leđima, bez rukava i zlatne cipele s otvorenim prstima.Napominjem da sam vitka, ali sam pomalo nezadovoljna izgledom svojih koljena pa želim pažnju usmjeriti na cipele. I kakav nakit uz to mogu staviti?
Lijep pozdrav!

Nataša

Draga Nataša,

Vaše pitanje je stiglo u pravi čas i verovatno je jedna od najtežih dilema u kreiranju novogodišnje kombinacije, jer  bez obzira na to koliko ste dobro osmislili kombinaciju izbor čarapa može u potpunosti da je promeni. Iako je nošenje čarapa uz obuću sa otvorenim prstima večita modna dilema, ove sezone dizajneri su rekli DA te inspiraciju možete potražiti u zimskim kolekcijama modnih kuća Balmain i Givenchy. Kako ste odabrali jake detalje u vidu čipke i zlatnih cipela, najbolje je sve to dopuniti čarapama koje ne privlače mnogo pažnje i koje su u kontrastu sa zlatnim cipelama, što u praksi znači da je najbolje birati mat čarape. Boju čarapa i gustitnu tkanja je potrebno prilagoditi teksutri cipela i samoj nijansi zlatne boje. Zgodno rešenje mogu biti i sitne mrežaste čarape u crnoj boji naročito ako je boja cipela nešto zagastitija. Kada je u pitanju nakit, granice ne postoje u najluđoj noći, a uz miks crnih kamenčića i zlata nemoguće je pogrešiti.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Kakve čarape kobminovati uz zlatne cipele?”


« LISCA novogodišnja akcija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook