Pet modnih trendova koji su rođeni na Instagramu

dana Nov8 2017

Instagram je odavno omiljena platforma modnih blogerki, a za to postoji i vrlo dobar razlog! Modni trendovi se smenjuju munjevitom brzinom, brže nego ikada, a ovom fenomenu u velikoj meri doprineo je razvoj i popularizacija društvenih mreža.

farmerke-rese-konci

 

Zahvaljujući Instagramu, svakodnevno imamo pristup milionima fotografija trendy devojaka koje se na svojim selfijima razmeću najnovijim modnim komadima. I tako su, ove modno osvešćene devojke preuzele krunu nekadašnjih trendsetera – holivudskih zvezda i muzičkih izvođača.

Kao što rekosmo, trendovi dolazi i odlaze, rađaju se i umiru, a kolevka mnogih od njih je upravo – Instagram. Zato vam danas predstavljamo pet najpopularnijih modnih trendova koje nam je “poklonila” ova društvena mreža:

Sitan nakit

Talas je počeo od filigranski tankog prstenja koje se brzo prebacilo sa korena prstiju na gornje falange. Sitne, jedva uočljive minđuše, lančići i narukvice tanke poput končića samo su upotpunili priču…

 Marame

Pre nego što su blogerke počele da nose marame oko vrata, na torbama ili oko zglobova na ruci, većina pripadnica lepšeg pola je ovaj modni komad koristila kako bi vrat zaštitila od hladnoće, ili pak prikrila neki estetski problem.

Rese na farmerkama

Jeans je reč koja se na Instagramu pominje skoro 16 miliona puta! Farmerke su popularne već decenijama, i to u svim oblicima i bojama, ali se fokus trenutno nalazi na resama i koncima koji vise za krajeva nogavica.

Gola ramena i karneri

Košulje, majice, kombinezoni, haljine i topovi koji otkrivaju ramena preplavili su društvene mreže, a romantični karneri na dekolteu i rukavima garantuju ogroman broj lajkova!

Mrežaste čarape

Mrežaste čarape nisu ništa novo, ali pre nego što ih Instagram “odobrio” kao modni komad za dnevnu varijantu, žene su ih čuvale za večernje izlaske ili intimne trenutke sa svojim partnerima. Takođe, nekada je bilo nezamislivo da se vidi gornja ivica hulahopki, a danas je ovo legitiman trend!

Photo credits: Instagram
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pet modnih trendova koji su rođeni na Instagramu”


« Praznična kampanja Fashion&Friends-Let’s get party started

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook