Pepito na nogama

dana Jan17 2012

Zašto moramo svi da budemo uniformisani? Prosto kad izađete na ulicu shvatite da skoro svi nose iste stvari. Zašto morate imati baš kaput sa dobro poznatim crno-belim dezenom? Zašto? Za promenu, hajde da uvedemo novine na ulice!

Zapravo, u pitanju je kolekcija Chanel winter 2011/2012. Kada kažemo Chanel, mnogi pomisle na karakterističan dezen obično crno – bele boje i to na kaput. Ovaj put Chanel se malo poigrao i dobio (možemo reći) grejače za noge crno bele boje odnosno sa šarama zvanim pepito.

A ukoliko volite da eksperimentišete, predlažemo vam da potražite materijal sa pepito šarama i iskroijte sami grejače, a najbolje je nositi ih sa približno vojničkim cizmama. Ukoliko pitate baku ili majku, možda vas obraduju jer imaju neki stariji materijal sa poznatim šarama koji biste mogli da iskoristite i sašijete sebi grejače i budete drugačiji.

Šta čekate?? Požurite u prodavnicu!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pepito na nogama”


« Hermes narukvice

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook