Passion

dana Nov16 2012

Za predstojeću sezonu jesen/zima 2012/2013 Aleksandar Zabunović predstavlja novu kolekciju “Passion”, koja objedinjuje strast prema životu, ljubav i modni dizajn.

Poigravajući se geometrijskim i elegantnim formama Aleksandar stvara haljine namenjene damama bez modnih predrasuda, koje se sa strašću predaju modi i stilu.

Njegova ljubav prema čipki ogleda se i u ovoj kolekciji koja objedinjuje haljine jednostavnih linija u kojima je čipka dominatni ili ukrasni faktor. Borba između strogoće satena i nežnosti čipke se nastavlja i u borbi strastveno crvene i misteriozne crne, gde se kao krajnji rezultat postiže harmonija forme, teksture i boja i gde je jedini pobednik dama koja izabere upravo jednu ovakvu haljinu.

 

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Passion”


« FIST 08 je zatvoren

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook