Paris Photography Exhibition by Neda Vent Fischer

dana Oct2 2014

Postoje dve strane ogledala, dve verzije istine. Ona koja je vidljiva svima (sjajna strana ) i ona druga strana koju vidi samo mali broj ljudi.

Pariz grad, on sija u svoj svojoj raskoši. On je voljen od strane mnogih. Fantasičan grad, najlepši na svetu. On nudi sve i svašta. Kulturu, umetnost, odličnu hranu, prelepe ljude.

A onda tu postoji i Pariz jedinka. On diše, plače, on je depresivan. On je ranjen. On želi da ga ostave na miru. On ne želi da se trudi. On je ispunjen tugom. Ali niko nikada o tome ne želi da priča.

Valjda zato što, ako bi se prekinula tišina i ako bi počelo da se priča o mračnim osećanjimam otkrilo bi se da ona dolaze iznutra nas samih. Ali, ako shvatimo kako da koristimo taj mrakm možda ćemo otkriti skriveni svet. Svet kreativnostil, svet inspiracije.

Svet u kojem je mrak – svetlost. U kojem je tuga – sreća, U kojem su duhovi, zapravo naši anđeli čuvari.

Zato nemojmo bežati od žalosti, zagrlimo je.

Ove fotografije su inspirisane mračnom stranom Pariza, grada svetolosti. Izložba fotografija “Pariz” autorke Nade Vent Fišer biće održana od 29. septembra do 11. oktob ra u beogradskoj galeriji “Бартcелона” koja se nalazi u Belgrade Design Districtu.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: putovanja | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Paris Photography Exhibition by Neda Vent Fischer”


« Beograđani, da li ste O.K.?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook