Papuče sa krznom

dana May15 2016

Pretražujete na internetu prolećne trendove, pratite na društvenim mrežama, čitate u raznim časopisima. A da li ste primetili papuče sa krznom? Ovo je jedan od najblesavijih trendova. Pojavile su se i kod nas. Pitanje je da li bi se usudile da ih nosite. 

Papuče su poželjne leti ali ne sa krznom. Čim nas zaobiđe kiša, biće pravi trenutak da odabir par omiljenih krznenih papuča. Nosite ih na svom omiljenom mestu: dok ispijate čaj, kafu; jedete omiljeni kolač ili na događaju koji redovno pratite.

Kada bi sve trendove pratili, ne bi imali za osnovne životne namirnice. Zbog toga malo mašte nije na odmet. Možda su ovakve papuče skuplje ali ih vi možete odmah imati ukoliko napravite umetke za papuče – isečete parčiće krzna i idealno zakamuflirate papuče da deluju kao prave krznene.

Takođe, budite maštoviti i iskoristite krzno i za sandale. Živimo u vremenu kada je sve dozvoljeno ili vas bar mi podstičemo da budete što kreativniji. Poigrajte se malo sa materijalima a rezultat će biti odličan!

Pogledajte par fotografija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za jedan od prolećnih trendova.


Photo credits: www.instagram.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Papuče sa krznom”


« Predstavljen prvi festival filmske komedije u regionu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook