Ozvaničeno partnerstvo Atlantik grupe i Štark Arene

dana Apr6 2018

Jedan od simbola Beograda i Srbije, najveća dvorana u regionu, od 2018. godine zove se Štark Arena. Naslovni partner arene u narednih 5 godina je Atlantic Grupa, regionalni lider koji okuplja brendove sa dugom tradicijom kvaliteta među kojima prednjači upravo Štark.

Direktor Štark Arene, Đorđe Milutinović, je prilikom svečanog obeležavanja početka partnerstva izjavio da će arena sa ponosom nositi novo ime i najavio brojne velike događaje iz oblasti muzike, sporta i porodične zabave, kao i mnoga unapređenja koja očekuju Štark Arenu do kraja tekuće godine.

Direktor Atlantic Grupe za Srbiju, Vladimir Čupić, rekao je da veruje u odličnu saradnju i poželeo mnoge uspešne projekte kojima će Štark Arena biti domaćin, sada u potpuno novom, ali prepoznatljivom brendingu Štarkovog srca, kao simbol pažnje, brige i prijateljstva, istih vrednosti koje ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu – Štark Areni.

Prilikom svečanog obeležavanja partnerstva, predstavljen je zvaničan logo i novi spoljašnji i unutrašnji izgled Štark Arene, koja će u bojama novog sponzora nastaviti da bude jedan od najprepoznatljivijih obeležja Beograda.

Štark arena je najveća dvorana u regionu sa kapacitetom od 20.000 posetilaca, koju godišnje poseti pola miliona ljudi.

Photocredits: Antonio Ahel
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ozvaničeno partnerstvo Atlantik grupe i Štark Arene”


« Glasine su tačne: J.Lo će lansirati makeup liniju #JLOxInglot

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook