Otvorene regionalne prijave za mlade modne dizajnere za izlaganje na BAFE FESTIVALU

dana Sep10 2018

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni poziv za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 15. septembra 2018. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje TRINAESTI put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije u JPG ili PDF formatu. Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u. Aplikacije sa naznakom Za konkurs 2018 svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: bafeevent@gmail.com.

BAFE je u dvanaest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Balkan Art Fashion Event je modna manifestacija, koja se održava već šestu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pružšansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i devanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorene regionalne prijave za mlade modne dizajnere za izlaganje na BAFE FESTIVALU”


« Novak Đoković pokorio Njujork!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook