Otvorena radnja Conte of Florence u šoping centru Ušće

dana Oct4 2016

Otvaranju su prisustvovale ugledne zvanice iz javnog života Srbije i verni kupci ovog brenda, a viđeni su: voditelji TV PINK Nemanja Velikić i Filip Ivanjac, Ksenija Bujišić sa Ženske TV, Ivana Đorđević i Goran Jovanović sa Grand TV, Jovana Petković modna dizajnerka, Vanja Gavrovski, Maša Samardžiski, Bojana Kesić, glumica Jelena Đukić sa suprugom rediteljem Miroslavom Milinkovićem, voditeljka Milica Bursać i mnogi drugi.

Blogerka Lili Mitrović na otvaranju Conte of Florence u Ušću

Velvet Sport je jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji, koja se bavi uvozom, distribucijom i prezentacijom sportsko-luksuznih brendova visoke i visoke srednje klase poslednjih dvadesetak godina. Svoja prodajna mesta ima u Beogradu (TC Zira), Novom Sadu (TC Big) i na Kopaoniku, a od 1.10. i na novoj lokaciji u Šoping centru Ušće u Beogradu u kojoj će se prodavati brend Conte of Florence.

Osnovu poslovanja Velvet Sporta čini zastupanje svetskih sportskih brendova: Bogner, Descente, Conte of Florence, Lackner, Eisbar, Giro, CR7 – Cristiano Ronaldo i Kelly by Sissy de Monte Carlo.

O brendu Confe of Florence:

Conte of  Florence je spoj anglo i florentinske kulture, engleske perfekcije i romantične florentinske gracioznosti. U celokupnoj kolekciji postoje linije za skijanje, golf i jedrenje, a prisutan je širok spektar boja, dezena, materijala. Raznolikost, pre svega, je ono što izdvaja ovaj italijanski brend od ostalih na tržištu.  Osnovali su se 1952, ponudivši u radnji pored Ponte Veccio u Firenci nešto novo za dame  i gospodu, koji žele da se sa puno stila razlikuju od ostalih. Crveni ljiljan, cvet grofova postao je njihov zaštitni znak uz veliko slovo C, a kroz vreme i statusni simbol za eleganciju za više slojeve društva.

Mnoge slavne ličnosti iz sveta šoubiznisa obožavaju Conte of Florence, poput Viktorije Bekam, Džona Malkoviča, Pavela Nedveda.

Više fotografija na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorena radnja Conte of Florence u šoping centru Ušće”


« Održana promocija regionalnog singla Lene Kovačević

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook