Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe u Beogradu

dana Nov8 2014

Sa Novog Zelanda, ovaj tip grupnog vežbanja postao je obožavan širom sveta pa i kod nas. Les Mills na svaka 3 meseca obnavlja svoje programe novim koreografijama, muzikom i edukacijom instruktora i tako stvara iskustvo vežbanja i povećava brigu o zdravlju tela.


Ethnogym teretana

Les Mills i Ethnogym su dugogodišnji partneri. Zajedno unapređuju fitnes i poboljšavaju zdravlje kroz 7 LesMills programa (Body pump, Body step, Body attack, Body combat, RPM, BodyVive i Grit). Etnogym instruktori prate inovacije i primenjuju ih sa svojim vežbačima. Kao najefikasniji fitnes program na svetu, ovaj program se trenutno održava u više od 15 000 klubova koji se nalaze u više od 80 zemalja, sa oko pet miliona učesnika svake nedeljno.

Licencu za Les Mills programe poseduje lanac fitness centara Etnogym, koja u periodu otvaranja ove nove savremeno opremljene teretane na Zvezdari, daje popust na članarinu, te mesečno možete vežbati za samo 2800 dinara.

Priznanje koje je ovaj program dobio od IHRSA’s Club Business International magazina je duboki trag u industriji fitnessa zato što je “postao za grupno vežbanje isto što i Mekdonalds za hamburgere”. Les Mills je proizveo mnogo više od inovativne i efektivne forme vežbanja, danas je to globalni fitnes fenomen.

Les Mills je kreator i vlasnik programa Body PumpTM, Body CombatTM, Body AttackTM, Body StepTM, Body BalanceTM, RpmTM, Body JamTM, Sh’bamTM, Body ViveTM, CX WorksTM, GRITTM Series. Ovi koncepti predstavljaji marke zaštićene zakonom i samo licencirani fitnes klubovi mogu da rade po Les Mills programima.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe u Beogradu”


« Svečano otvaranje novog bar-restorana TRANZIT

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook