Otvorena letnja sezona na Staroj planini

dana Jul1 2017

Na  Staroj planini juče je zvanično otvorena letnja sezona. Ovogodišnjem otvaranju prisustvovali su  predstavnici medija, turističkih agencija i ljubitelji planine tokom letnjeg perioda.

Direktor ,,Stara planina Resort,, Goran Karadžić izjavio je ,,Iza nas je izuzetno uspešan period na koji smo ponosni. Postavili smo visoke ciljeve koje smo realizovali, a prepoznati smo kao turistička destinacija kojoj teže kako domaći, tako i strani turisti,,.

Miloš Adamović direktor JP Stara planina istakao je ,,Uskoro počinjemo izgradnju teniskih terena i adrenalin parka, razgovaramo sa potencijalnim investitorima i verujemo da će Stara planina biti veliko gradilište istočne Srbije”.

Tokom otvaranja letnje sezone predstavile su se mnogobrojne opštine proizvodima autentičnim za ovu regiju. Gosti su degustirali sireve, peglanu kobasicu, rakiju, vino, med, ali i uverili u kvalitet nadaleko poznatih rukotvorina. Predstavnici medija i turističkih agencija uživali su u organizovanom razgledanju planine i njenih prirodnih bogatstava automobilima Volkswagen i Seat. Jedno je sigurno, ovo je destinacija budućnosti o kojoj će se sve više govoriti, a sada je pravi ponos istočne Srbije.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvorena letnja sezona na Staroj planini”


« Summer Dance kamp Vranje 2017 u organizaciji Instituta za umetničku igru

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook