Otvoren 35. Perwoll Fashion Week

dana Mar31 2014

Revijom kreatora Bate Spasojevića koji proslavlja 15 godina  rada i svog brenda Individual svečano je otvoren 35. po redu Belgrade Fashion Week. Svečanost je otpočela dolaskom VIP zvanica koje su dovezene luksuznim automobilom marke Jaguar na crveni tepih.

U nastavku večeri publika je videla zanimljiv prikaz brenda Ugg Australia. Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014 inspirisana je pop artom i nosi naziv ”Ekspresija boja”.Slavi se jedinstvenost i individualnost kroz vibrirajuće boje koje omogućuju lični pečat stilskog izražaja osobe koja će nositi UGG obuću za vreme sunčanih dana. Publika je uživala u eksploziji boja UGG obuće, na reviji koju je stilizovala Lisca, svojom kolekcijom za leto 2014.  Na radost publike u ulozi manekena našli su se glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina.

Sunrise Impression, nova je  kolekcija Milice Opačić za proleće/leto 2014. i nosi naziv po jednoj od najznačajnijih dela poznatog francuskog slikara Klod Monea iz 1872.godine.

Kolekcija je veoma moderna i namenjena je ženi od stila koja pleni samopouzdanjem i sigurnošću, koja je i poslovna i glamurozna u zavisnosti od prilike,ali uvek posebna, uveki mpresivna.

Prvo veče Fashion Week-a podeljeno je bilo na tri segmenta revije koji karakterišu ovu kolekciju za sezonu proleće-leto 2014  a to su Art, Šik i Sport. Mnogobrojne poznate ličnosti prisutvovale su reviji.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvoren 35. Perwoll Fashion Week”


« Violet Poppy Bijoux

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook