Otvaranje Pavllici & RISH concept store-a

dana Mar11 2017

U subotu 11. marta, otvara se Pavlici & Rish concept store na Vračaru u ulici Stojana Protića br. 4. Concept store će u svojoj ponudi imati obuću Rish i Pavlici ženske i muške košulje. Rish i Pavlici su porodični brendovi koji nude pre svega kvalitet. Rezultat dugogodišnjeg rada su zadovoljni kupci.

Rish je porodični brend, nastao 1952. godine, koji traje već tri generacije. Najstariji član kreativnog tima Rish je i dalje aktivni Mladen Ristić (79), osnivač ovog brenda. Pod njegovim uticajem, njegov sin Zoran (54), zajedno sa svojom suprugom Gordanom (48), nastavio je i usavršavao proizvodnju, negujući ručnu izradu i unikatnost.

Aleksandra (22), Nataša (25) i Aleksandar (18), najmlađi su članovi tima Rish koji su odlučili da bi brend trebalo da napravi veliki preokret. Na njihovu inicijativu Rish je započeo proizvodnju unikatne, ekstravagantne, modne obuće koja teži da zauzme visoku poziciju na domaćoj modnoj sceni i svakim danom je sve bliža cilju.

Pavllici je takođe porodični brend koji se bavi izradom muških i ženskih košulja po meri i želji.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvaranje Pavllici & RISH concept store-a”


« Poznate ličnosti na otvaranju nove multibrend prodavnice-The Spot!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook