Otvara se najveci regionalni konkurs za fotografe

dana Jun7 2014

New Wave Project by Maybelline New York predstavlja regionalno najveću javnu izložbu modnih editorijala nove generacije fotografa. Izložba će biti postavljena od septembra do decembra u 20 vozila gradskog prevoza kao i na 10 bilborda u Beogradu u septembru 2014.

Cilj projekta je afirmacija i promocija novog talasa fotografa iz celog regiona, uspostavljanje saradnje izmedju novih modnih stvaralaca, kao i oživljavanje javnog prostora umetničkim sadržajem. Ovo je prilika da veliki broj ljudi vidi rad mladih kreativaca i da svaki prolaznik uživa u umetnosti novih modnih stvaralaca u javnom prostoru na mestima rezervisanim uglavnom za reklamne poruke.

Odabrani fotografi, uz vođstvo mentora, modnog fotografa Miše Obradovića i kreativnog tima, u saradnji sa modnom agencijom FOX, realizovaće editorijale na deset zadatih tema. Svaki fotograf dobiće svoju temu.

Osim promocije novih modnih fotografa, projekat ima za cilj da fotografima pruži priliku da prođu kroz proces rada u profesionalnim uslovima, u određenom vremenskom roku i uz zahteve klijenta.

Pored fotografa, projekat okuplja veliki broj domaćih modnih dizajnera kao i vodeće domaće i svetske brendove.

Do deset fotografa koji će učestvovati u projektu biće odabrani putem konkursa. Potrebno je da fotografi pošalju svoju prijavu na mejl newave.project@gmail.com

Prijava treba da sadrži:

  • do 10 fotografija koje najbolje izražavaju estetiku fotografa
  • osnovne podatke: ime i prezime, kontakt telefon, e-mail adresa

Rok za prijavljivanje: 5. jul 2014.

Prošle godine, New Wave Project održan je od aprila do juna i okupio je 11 fotografa iz BIH, Hrvatske i Srbije. Izložba je bila postavljena tokom tri meseca u 22 vozila javnog prevoza. Većina fotografa, nakon projekta, saradjivala je sa velikim imenima modne industrije u regionu. Ove godine, Maybelline New York je prepoznao značaj projekta i doprineo razvoju nove generacije modnih stvaralaca.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otvara se najveci regionalni konkurs za fotografe”


« Noć kupovine u UŠĆE Shopping Centru u ritmu Brazila

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook