Otključaj svoj Ušće popust!

dana Jul24 2017

UŠĆE Shopping Center ovog leta donosi novi vid zabave! Tokom jula i avgusta na platou ispred centra biće postavljen Escape Room sa temom ’’Otključaj svoj UŠĆE popust!’’, a svi zainteresovani mogu potpuno besplatno da uzmu učešće u ovoj zabavnoj i mističnoj igri. Zagonetna neizvesnost Escape Rooma, iz koga u zadatom vremenskom roku treba pronaći izlaz, biće podgrejana letnjom temperaturom i još vrelijim UŠĆE popustima, koji će čekati sve one koji uspešno reše ovaj izazov.

Prijava za učešće u UŠĆE Escape Roomu je organizovana putem UŠĆE Shopping Center Facebook profila, a svaki zainteresovani učesnik se prijavljuje porukom u inbox profila uz rezervaciju za svoj termin igre i broj članova tima.

Maksimalan broj učesnika u UŠĆE Escape Roomu je pet, a vreme za koje treba pronaći izlaz iz zaključane sobe je 15 minuta. Učešće je potpuno besplatno za svakoga ko se prijavi.

Oprobaj se u ovoj mističnoj i interesantnoj igri, jer UŠĆE Shopping Center je i ovog leta definitivno mesto najbolje zabave u gradu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Otključaj svoj Ušće popust!”


« Photography exhibition ‘Analogue Photography – Digital Print’ u galeriji Бартcелона

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook