Osvojite stipendiju u inostranstvu: Informišite se 19. septembra u Smart Officu

dana Sep5 2019

Nemestic Studio predstaviće aktuelne konkurse za stipendije na fakultetima u inostranstvu iz oblasti mode, dizajna, vizuelnih umetnosti, menadžmenta i komunikacije u coworking centru Smart Office u Beogradu, 19. septembra 2019. godine sa početkom u 17.00h.

Tom prilikom sprovešćemo vas kroz kraću prezentaciju fakulteta kao i programima studija. Zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da na licu mesta saznaju detalje o organizaciji predavanja, potrebnim dokumentima, troškovima života i proceduri oko dobijanja vize.

Saznaćete više o Institutu Marangoni, Polimodi, Evropskom Institutu za dizajn IED, Domu Akademiji, Novoj Akademiji lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetu, RM Istituto Moda e Design iz Milana, IFA Paris Internacionalnoj Akademiji, John Cabot Univerzitetu i mnogim drugim.

Ukoliko razmišljate u pravcu odlaska na studije u inostranstvo, dvoumite se ili niste sigurni koji program ili fakultet je idealan za vas iskoristite ovu jedinstvenu priliku i zatražite odgovore na sva željena pitanja.

Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Ime, prezime i kontakt telefon možete poslati na mejl studiranje@nemestic.com, na broj telefona 060 56 987 65 ili putem zahteva.

Smart Office

Kneza Mihaila 33, Beograd

Četvrtak: 19. 09. 2019.

Vreme: 17-18h
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Osvojite stipendiju u inostranstvu: Informišite se 19. septembra u Smart Officu”


« Cela nacija reprezentacija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook