Opljačkana najstarija srpska glumica

dana Apr24 2019

Iako će kroz nekoliko meseci obeležiti svoj 101. rođendan, najstarija živa srpska glumica, čuvena Branka Veselinović ne dozvoljava da joj bilo šta naruši vedrinu duha, pa ni neprijatnost sa kojom se nedavno suočila. Naime, u novom broju magauina „Bazar“, čuvena dramska umetnica otkrila je da je njen dom u centru Beograda nedavno opljačkan.

– Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada – rekla je Branka za „Bazar“, a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima:

– Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj – rekla je Branka Veselinović naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravivi optimista.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Opljačkana najstarija srpska glumica”


« Kako bi Viber promenio književnost ?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook