Održane konsultacije o studiranju u inostranstvu

dana Oct3 2018

U utorak, 2. oktobra, održane su konsultacije o studiranju u inostranstvu u prostorijama Smart Office-a. Nemestic studio pruža besplatnu podršku đacima i studentima prilikom upisa na osnovne i master studije dizajna, mode, vizuelnih umetnosti i komunikacija.

Nemestic Studio je organizovao besplatne konsultacije o studiranju na prestižnim fakultetima u coworking centru Smart Office. Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imali su priliku da se upoznaju sa aktuelnim stipendijama kao i svim programima koji počinju u januaru ili februaru 2019. godine na sledećim fakultetima: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics.

Organizacijom konsultacija žele da đacima i studentima podignu nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su potrebne prilikom prijave. Pravovremeno informisanje i prikupljanje informacija o proceduri aplikacije, pripremi neophodnog portfolija i ostalih dokumenata smanjuje stres kod đaka i studenata.

Ako želite više informacija o fakultetima koje zastupaju, možete se informisati na sajtu studiranje.net putem broja telefona, e-mail-om ili jednostavno popuniti zahtev ovde. 

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održane konsultacije o studiranju u inostranstvu”


« Milena Vasić i Saška Janković pevaju na koncertu “Indexi i prijatelji”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook