Održana uskršnja revija za decu Prihvatilišta

dana Apr19 2019
Modna agencija Fabrika, sinoć je organizovala tradicionalni, uskršnji  kulturno modni događaj za decu Prihvatilišta, koji je bio оdržan u novom prostoru Prihvatilištasa programom:  Modna revija »Srpske modne kuće za decu Prihvatilišta«-PANTER, TIFFANY, MODEL KIDS AMC, BILICZKI, MONA, ELPIDA i obuća ŠAFRAN, sa modelima koji će biti poklonjeni deci Prihvatilišta. Modele su nosili profesionalni manekeni,a deca Prihvatilista su sve prisutne pozdravili himnom svog Prihvatilišta.
Dragoljub Djuričić je sa svojom grupom bubnjara podigao na noge sve prisutne,a posebno malisane. Prethodnih 8 godina, Fabrika je skoro sve dogadjaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupljali su pored novčanih sredtstava i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju.
Na ovoj reviji posebna zahvalnost pripala je svim donatorima, pogotovu onima koji su ih konstanto snabdevali u svemu što im je neophodno za dotojanstven život, a najvažnije je da je  proslavljeno useljenje u novi prostor.Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana uskršnja revija za decu Prihvatilišta”


« Sajam antikviteta u Hotelu Slavija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook