Održana premijera crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije

dana Dec24 2018

Svečana premijera sinhronizovanog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije  održana je 22.12. u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Najmlađi gledaoci su na poklon dobili primerak Malog zabavnika i družili i slikali se Petrom Panon i Kapetanom Kukom.

Prepuna sala bioskopa oduševljeno je pozdravila veliku ekipu filma nakon premijeri: Đorđa Stojkovića,  koji je dao glas upravo Petru Panu, Milana Gromilića u ulozi Kapetana Kuke i Jelenu Gavrilović u ulozi vile Zvončice. Pridružio im se Miroljub Turalija u ulozi pomoćnika Smija, Nikola Šurbanović u ulozi novog lika Zlirona, Dragan Vujić Vujke u ulozi Plavobradog. Džon i Majkl su talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević. U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena publici su se pokloniti Ljubiša Dinčić, Zdravko Savić, Dušica Novaković, Jelena i Teodora Radović i deca glumci Milan Jevđenijević, Andrej Filipović i Sergej i Isidor Čolović. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U našoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i  Zvončicu  koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.

Sinhronizovani crtani film Petar Pan i Magična knjiga Nedođije će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje I regiona od 27. decembra. Songove u ovom animiranom dečijem filmu otpevali su Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović i Dragan Vujić Vujke. Rediteljka sinhonizacije je Dušica Novaković.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održana premijera crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije”


« Koncept 45 “ABSORB” žurka za kraj uspešne godine!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook