Održan Fashion night u Ušću

dana Oct23 2014

UŠĆE Fashion night „Vreme je za modu“ okupio je brojne modne sladokusce u UŠĆE Shopping Centru. Jedinstvene revije različitih brendova i dizajnera, kao i prisustvo brojnih poznatih ličnosti upotpunili su celodnevni modni šou.

Manifestacija je počela modnom revijom „Osmeh za zubić vilu“ kad su pistom prošetali mali manekeni u poznatim brendovima za decu. Nakon toga usledila je revija sportskih brendova „Osmeh pobede“ kada su se u ulozi manekena oprobali rukometaši Partizana, kao i popularna pevačica Nevena Božović.

Na reviji poslovnih brendova „Osmeh za uspeh“ posetioci su mogli da pronađu inspiraciju za svakodnevne poslovne kombinacije, a jedan od modela bio je i glumac Ivan Mihailović. Dame su posebno uživale u reviji elegantnih brendova „Osmeh koji zavodi“ koja je i spustila zavesu na jesenji UŠĆE Fashion night.

UŠĆE Fashion night organizovan je u okviru UŠĆE Sezone osmeha.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Održan Fashion night u Ušću”


« The Royal Horse Gala “Pegaz”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook