Od danas ponovo radi Zidić DOB!

dana Jun21 2019

Kao i svake godine, na Praznik muzike 21. juna, počinje letnja muzička sezona Doma omladine Beograda – popularni Koncerti na Zidiću, koji će se do septembra održavati subotom od 20h na Platou Milana Mladenovića.

Za početak najavljujemo dva uzbudljiva DJ seta:

U petak, 21. juna na Platou Milana Mladenovića od 20 časova nastupa Inspektor, član proslavljenog beogradskog hip hop kolektiva Vatra. Nametnuo se kao jedan od najboljih party-makera na sceni, a njegov repertoar obuhvata rap, trap, r’n’b, grime, afrobeat i dancehall, i sve srodne stilove omiljene kod beogradske i svetske omladine.

U subotu, 22. juna iz Austrije nam stiže Peter Zirbs, jedan od ključnih autora na tamošnjoj elektro sceni. Publici će predstaviti svoj solo album „What if we don’t exist?“ (Fabrique Records), u kojem majstorski i na jedinstven način spaja elektroniku, minimalizam, eksperimentalnu i avangardnu muziku.

“Biće to prilično specifičan miks numera sa mog aktuelnog autorskog albuma: pet instrumentala, u čijoj osnovi su klavirska i synth muzika, i pet vokalnih kompozicija u kojima dominira indi-pop zvuk. Pripremam i jedno malo iznenađenje! Prva stvar koju sam snimio i objavio pod svojim imenom je remiks kompozicije Kristofera Čaplina Lucius Agatho. Do sada je nikada nisam uživo puštao, a svoj set u Beogradu počeću upravo tom numerom. Naravno, biće tu i pesma Let’s Fail, koja se poslednjih meseci dosta vrtela na radio stanicama. Veoma se radujem što ću svoju muziku predstaviti publici u Beogradu!”, kaže Peter Zirbs.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Od danas ponovo radi Zidić DOB!”


« Helikopterski šou, padobranci i letelice od štapa i kanapa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook