Obilazak Vršačkih vinogarada

dana Sep24 2015

Niggor, Adriana Čortan, Milica Bursać, bloger Ničim Izazvan i mnogi drugi imali su nedavno priliku da uživaju u Vršačkim vinogradima, te da se provozaju na kombajnu koji brže i efikasnije vrši berbu grožđa. Obišli su i čuvenu vinariju u društvu sjajnog domaćina, direktora Nebojše Mišića, kao i što su uživali u degustaciji vina uz zvuke tamburaša.

“Sjajno smo dočekani, obišli vinograde, uživali u fantastičnom grožđu i degustaciji vina. Prava hedonistička tura. Vinarija ima veliku tradiciju i mnoge zanimljive priče. Nije ni čudo što su od vinskih stručnjaka na Expu u Milanu dobili nagradu. Vršac je mnogo lep grad, okružen prirodom. Siguran sam da ću ga uskoro ponovo obići, a i nije daleko od Beograda.” izjavio je raspoloženi Niggor.

I ove jeseni, “Vršački vinogradi” će nazdraviti zajedničkom uspehu predstavljanjem nove game vina pod etiketom “601”,  i nove linije – “Paralela” – isključivo namenjene HoReCa tržištu.

U Vršcu se od 17.do 20. septembra održavala manifestacija 58. “Dani berbe grožđa” u čast grožđa, vina i vinograda, koja se proslavlja duže od pola veka. Svi koji su se odlučili da u vreme trajanja ove manifestacije posete Vršac bili su u prilici da probaju čuvena vršačka vina, kupe grožđa, posete podrume i vinogorje i uživaju u zabavnom programu.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: gastro | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Obilazak Vršačkih vinogarada”


« Međunarodni seminar: Marketing Strategy

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook