Numerološka nedeljna prognoza za period od 27.8. do 02.09.

dana Aug27 2018

Sam početak nedelje obeležiće pun mesec, koji donosi kulminaciju svega onog što smo započeli u vreme mladog meseca. Pun mesec, najviše utiče na sve osobe sa ličnim brojem 2, kao i na one rođene 2-og, 11-og, 20-og i 29-og u mesecu. Svi, generalno, možemo osetiti rastrzanost između sna i jave, logike i želje srca, opijeni, a istovremeno i dovoljno stabilni da shvatimo da je ovo samo kratkotrajno i prolazno stanje, ali osobe broja 2, čiji je mesec, prirodno vladajuća planeta, mogu bukvalno osetiti u nekim momentima da gube tlo pod nogama.

Photo credits: Instagram

Mesec je ženski princip. On prvenstveno utiče na našu dušu i podsvest. Čini nas romantičnijima i emotivnijima nego što smo zapravo inače. Pod uticajem punog meseca, ove nedelje svi ćemo biti nekim ili nečim opijeni, takođe i zaneseni i uzbuđeni, sa konkretnim razlogom ili ne, nebitno, ali ova energija definitivno nikog neće zaobići. Od negativnih emocija možemo osetiti nervozu, napetost, impulsivnost i kolebljivost.

U ovom periodu bilo bi poželjno izdvojiti vreme koje ćemo priuštiti sebi, oslušnuti šta nam duša i intuicija poručuju, meditirati i jednostavno okrenuti energiju ovog aspekta u svoju korist, da radi za nas, a nikako protiv. Takođe, trebalo bi oprezno baratati sa činjenicama, koje su to možda samo naizgled. Trebalo bi ih sve prikupiti i raščlaniti, pa tek onda krenuti u neku konkretnu akciju. Bićemo prilično dualni, jako senzitivni i krhki, a istovremeno težićemo da krenemo da sprovodimo neke konkretne i praktične zadatke. Zato moramo biti duplo više taktični i strpljivi nego inače, da ne bi došlo do nepotrebnih problema i grešaka.

Možete očekivati da se u narednom periodu razreše neke situacije koje vas muče izvesno vreme, a od vas će se očekivati da pokažete smisao za diplomatiju, taktičnost i kooperativnost. Ma kakav ishod da razrešenjem bude postignut.

Dani kada možete očekivati neka bitnija dešavanja su ponedeljak, četvrtak, petak i subota. Uživajte u ovoj energiji, ali opet sa dozom opreza i rezerve, ne otkrivajte svoje slabosti, ne kopajte po tuđim. Posmatrajte stvari dublje i pre svega dobro se zabavljajte i igrajte sa neočekivanim događajima koji će svakako ostaviti trag u vašem sećanju na leto 2018.

Pratite dnevne i nedeljne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 27.8. do 02.09.”


« Obrazovanje i kultura protiv kiča i šunda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook