Numerološka nedeljna prognoza za period od 24.09. do 30.09.

dana Sep24 2018

Pomalo nesigurnim koracima ulazimo u poslednju nedelju ovog meseca, koja već na samom početku obećava buru i oluju – i figurativno i metaforički. Zapratite Numerologiju Nevene Nešić. 

Photo credits: Instagram

Emocije su i dalje vidno pojačane: sa jedne strane strast, ljubav, ambicija i želja da konkretizujemo sve svoje ciljeve – ljubavne i profesionalne; a sa druge strane, pod kožu nam se uvukla neka sumnja koja nam nikako ne pomaže u ovom periodu. Naprotiv, jako nas koči, sputava i blokira našu svrhu i potencijal. Ne vredi se sa ovim negativnim emocijama boriti, jednostavno ih treba osvestiti.

Sumnja, prigušena bol i razočarenja sa kojima se sad moramo uhvatiti u koštac treba shvatiti kao mogućnost da u naredni period uđemo jači, naročito ako im ne dopustimo da ovladaju nama. Zagospodariti svojim emocijama – to nam je osnovna lekcija ove nedelje! A ako je savladamo, aspekti i planete će svakako naći način da nas za to i nagrade. Treba da zadržimo fokus na ciljevima, ali i da pronađemo balans, koji nam neće dozvoliti da zaboravimo na primarne vrednosti.

Ako naučimo kako da porodica i emotivni partneri ne trpe zbog našeg posla ili obrnuto, na pravom smo putu. Takođe, smena godišnjeg doba nas uvodi u hladnije dane, a samim tim nas navodi da vreme češće provodimo u zatvorenim prostorima. Okrećemo se ponovo više savremenoj tehnologiji, koja je tu da nam brže prođu sivi jesenji dani, a udaljavamo se jedni od drugih, a da to ni ne primetimo. I u tome svakako treba da pronađemo ravnotežu i balans. Savremena tehnologija je tu da nam pojednostavi i učini život lakšim i kvalitetnijim, ali ne sme nas udaljiti od ljudi i ukrasti nam dušu.

Odigrajte pametno svaki potez u ovom periodu, ne upadajte u melanholična i depresivna raspoloženja, već se sprijateljite sa sopstvenim demonima i time ih razoružajte. Pritom, ne sudite onima koji to nisu uspeli i koji su, upavši u zamku trenutnih aspekata, pokazali možda i neku ružniju stranu svoje ličnosti. Nisu svi snažni i hrabri u periodima koji to zahtevaju, a to im ne treba uzeti za zlo. Budite humani i blagi prema njima, pomozite im i pravilno ih usmerite. Ne ratujte ni sa kim, sada svakako nije period u kom se treba upuštati u takve akcije. Savladajte sopstvene strasti i izbalansirajte emocije sa konkretnim ciljevima.

Pratite dnevne, nedeljne i mesečne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 24.09. do 30.09.”


« Odlični Partizan, sumnjiv gol, Zvezda iščupala bod u Humskoj!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook