Numerološka nedeljna prognoza za period od 22.10. do 28.10.

dana Oct22 2018

Da li ste se umorili od zova prošlosti, od ruku koje vas vuku nazad čim pokušate da se iskobeljate iz guste paučine, koja je tako dugo pletena i kreirana baš s ciljem da se iz nje teško izađe. Taman se usredsredite na neki potpuno nov, svež, nikad do sad proživljen objekat, kojim na trenutak uspevate da zaokupite sopstvenu pažnju, ali onda opet kao da vas nevidljiva zver iz prošlosti opet prosto usisa u sebe. Zapratite Numerologiju Nevene Nešić. 

Čudna je energija ovog perioda, s jedne strane totalno nova, futuristička, ohrabrujuća i nagrađujuća. Istovremeno nas podržava u svim novim ambicijama, osvetljuje nam put, daje ruku prijateljstva koja nas poput nekog anđela vodi  napred i olakšava nam svaki problem i eliminiše prepreke koje se pojavljuju. A onda na momenat, kao da naše telo odluta u neku drugu dimenziju, gde smo mi i dalje mi, oni isti koji gledaju ka napred, ka tom novom cilju, koji smo već uveliko počeli, veoma uspešno, da sprovodimo u delo, ali u toj drugoj dimenziji postoje neki ljudi koji nam šapuću na uvo reči koje nam ubacuju u mozak crv sumnje. Sumnje da je ono što mi želimo i ka čemu stremimo nešto loše, loše po nas same, loše po njih, po sve, pa na kraju i sami počinjemo da sumnjamo u ispravnost naših već donetih odluka i načinjenih koraka.

Zbog svega toga, počinjemo da posrćemo, da sve češće bacamo pogled u nazad, u period davnog i period bliskog historija našeg mozga i naše duše. Jer, šta ako…? Šta ako ne postoji drugi i bolji put za nas, od onog kojim smo već nekada koračali, šta ako mi nismo vredni tog uspeha koji mislimo da nas u budućnosti čeka. Ti glasovi, te prikaze koje naseljavaju tu drugu, iskrivljenu dimenziju pokušavaju na sve načine da nas obeshrabre, da nam pronađu slabe tačke, da udare gde smo najranjiviji i ponište nam samopouzdanje. Samo treba ostati pribran, držati se svojih odluka, svoje prvobitne dimenzije, svog pravog ja, koje je možda novo, možda tek od skoro izmišljeno, kreirano i uokvireno, ali je sad pravo i ka pravom cilju pravim putem nas vodi.

Dakle, ostanite svesni da je i ona osoba iz historija koja ste nekada bili, isto bila prava, ali je svoju misiju odslužila. Ove nedelje će vam posebno puno hrabrosti, volje i snage trebati da se oduprete iskušenjima da u iste zamke ne upadnete. Ne pravdajte se, ne menjajte se, ne prilagođavajte se, ne trudite se toliko da se dopadnete drugima i njihov ego svojim unižavanjem podignete. Pucajte u cilj direktno, kao što sam vam i prethodne nedelje savetovala.

Svaka vaša greška koju sad napravite, ako njenu lekciju naučite, u budućnosti može postati vaš trijumf. Sve je do dimenzije u kojoj izaberete da boravite.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,2 Comments, Postavi komentar ili Ping

 1. 1

  Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog 🙂

  22 Oct
 2. 2

  Draga Marina, Zahvaljujemo na pohvali. Style.rs tim

  22 Oct

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 22.10. do 28.10.”


« Mirković: Prvo poluvreme smo potpuno protraćili

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook