Numerološka nedeljna prognoza za period od 17.09. do 23.09.

dana Sep17 2018

Ova nedelja je idealna da se uhvatite u koštac sa svim onim velikim ciljevima i planovima, koje ste do sada odlagali. Izađite iz začaranog kruga u kome se vrtite u beskonačno jedne te iste obrasce, koji čine vaš život bezbednim, mirnim, ali neizmerno dosadnim i bez ikakve perspektive da to prestane da bude.

Photo credits: Instagram

Ponedeljak, kao dan broj 1 će vam pružiti razne prilike i adekvatnu energiju da ih zgrabite, samo ako skupite hrabrost i usudite se. Svako ko je postigao nešto veliko u životu, morao je da plati određenu cenu, da izgubi određenu količinu slobodnog vremena, neke ljude, pa čak i neke svoje mnogobrojne sitnije ambicije. Ali na putu ka svom cilju, osim što ćete morati da se odreknete mnogo čega, moraćete taj slobodan prostor da nadomestite tako što ćete usvojiti nova znanja, veštine; tako što ćete porasti kao osoba i proširiti vidike. U ponedeljak i izvesna doza egoizma neće biti štetna, naprotiv. Skocentrišite se na prilike koje će vas povesti ka vašim ciljevima.

U utorak (dan broj 2) energija će prividno splasnuti, ali ne dozvolite da vas to omete. Već u sredu, danu broj 3, vaš fokus moze biti prilično uzdrman raznim iskušenjima. Bićete prilično rasejani, željni druženja, izlazaka i provoda. Sve je to ok, bliži se kraj letu, svi želimo da iskoristimo poslednje sunčane zrake i optimizam koji oni u nama proizvode. Samo kažem da obratite pažnju i ne zanemarite svoje obaveze, jer vas već u četvrtak, saturnovom danu, broj 4, mogu sustići posledice. U četvrtak ćete svakako morati da odradite duplu količinu posla, da zamenite i nekog kolegu, sa kojim ćete se verovatno upravo zbog toga i sporečkati. Jednostavno, u četvrtak niko neće biti pošteđen i svi ćemo se suočiti sa tmurnom i negativnom energijom.

Ne pecajte se na provokacije, pripazite se u saobraćaju i jednostavno se pritajite i sačekajte da (potencijalna) oluja prođe bez posledica.  U petak – danu broj 5, navire talas sasvim nove i obnovljene energije, a vi poput feniksa dobijate priliku da se uzdignete i nastavite u pravcu svog cilja, sitnim, ali sigurnim koracima, pridržavajući se zacrtanih obrazaca, ali i prihvatajući neke nove.

Petak je idealan dan da kontaktirate neke ljude koji vam mogu pomoći i pružiti vam određene smernice i savete. Ne treba se uzdržavati od toga da ponekad pitate uspešnije od sebe kako su zapravo, to postali. Njima svakako ne bi bio problem da odvoje deset minuta i daju vam par sugestija, koje će vama biti od neizmernog značaja. Dane vikenda provedite u društvu najbližih i voljene osobe. A svakako, odvojite i par sati da se osamite, oslušnete svoje misli, presaberete utiske i napravite novi plan koji će vas odvesti do cilja, polako, ali sigurno.

Pratite dnevne, nedeljne i mesečne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 17.09. do 23.09.”


« Srbija ubedljiva protiv Estonije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook