Numerološka nedeljna prognoza za period od 15.10. do 21.10.

dana Oct15 2018

Poslednji dan prethodne nedelje obeležila je tužna vest o odlasku Milene Dravić, najveće dive sa naših prostora, a i šire, koja je svojim bezgraničnim talentom i lepotom obeležila naše živote. Kada nas napuste tako značajne ličnosti i velike osobe, kao što je Milena, ne možemo a da ne zastanemo i ne razmislimo o vrednosti i kvalitetu života koji nam je pružen i načinu na koji izražavamo ili ne izražavamo zahvalnost zbog toga. Onda shvatimo kako u većini slučajeva nije tragedija smrt, već životi koji su nam poklonjeni, a koje odbijamo da živimo. Umesto toga, trošimo ih uludo, rasipamo ih baveći se trivijalnim stvarima, izgovarajući tuđe misli kao da su naše, radeći poslove koje ne volimo, ljubeći ljude koje volimo još manje i kukajući i žaleći se na sve oko sebe.  Zapratite Numerologiju Nevene Nešić. 

Photo credits: Instagram

Umesto da volimo sebe i okružimo se ljudima koje ćemo da volimo i više nego sebe, umesto da živimo punim plućima, svrsishodno, a na to inspirišemo i druge, i tako ispunimo poentu poklonjenog nam života. Zašto čekati da se lično nama desi neka tragedija, da bi se pokrenuli i zavoleli život. Zašto nas tuđ primer ne bi na to nagnao? Zašto već danas ne bi krenuli da vodimo kvalitetan život, zašto ne bi inspirisali na to i nama drage ljude? Sreća je zarazna, kao i mudrost, kao i plemenitost, iako zahtevaju malo više uloženog truda nego negativne emocije, pogotovo u momentima kada nas šibaju nepovoljni aspekti.

Međutim, u prethodnom periodu, već sam najavljivala pozitivne aspekte koji nadolaze i koje nikako ne bi smeli olako da shvatimo ili još gore, potpuno propustimo. U nedelji pred nama stižu konačno one dugoočekivane poruke, pozivi i vesti, koje nam daju zeleno svetlo da možemo da krenemo u napad. U napad na sve ono što želimo da postignemo. Mnogi od nas će se sad naći na nekim testovima i velikim životnim prekretnicama. Mnoge očekuju velike promene na profesionalnom planu, kao i na emotivnom.

U ovom periodu će se i neke nejasne situacije konačno iskristalizovati. Videćemo i ko su nam pravi prijatelji. Mnoge veze biće na testu. Iskoristite ove jake aspekte, koji itekako mogu biti i turbulentni i haotični, ali koji će vas definitivno popeti na stepenik iznad, a pored vas, rame uz rame, stajaće samo oni vredni te pozicije u vašem životu. Okružite se jakim i mudrim ljudima, a one koji to nisu inspirišite da to postanu, da vam se pridruže i videćete kako će vaši životi neverovatnom brzinom krenuti uzvodno, zajedničkim snagama.

Inspiracija je svuda oko nas, oslušnite je, ne traćite dane!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 15.10. do 21.10.”


« Orlovi remizirali protiv Rumunije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook