Numerološka nedeljna prognoza za period od 13.8. do 19.08.

dana Aug13 2018

Nedelja koja je pred nama biće sve samo ne dosadna. Koliko god nas ponekad iscrpe turbulentni aspekti, toliko nam s druge strane i prija dinamika koja naš život čini zabavnim i nepredvidivim. Pratite dnevne i nedeljne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.

Ponedeljak, kao dan broj 5, će biti prilično živahan, obeležen ubrzanom komunikacijom, što usmenom, što pismenom. Uživaćemo u veseloj i pozitivnoj atmosferi, okruženi mnoštvom zanimljivih ljudi koji će samo navirati. Biće tu i raznih neočekivanih poziva i poruka od nekih dragih ljudi, koji su ostavili traga u našoj prošlosti ali ih iz nekog razloga nismo dugo čuli i videli. Bićemo raspoloženi za zabavu i flert, neuobičajeno optimistični i vedri za početak radne nedelje. Više će nam energija dana ličiti na petak.

U utorak ( dan broj 6) prelazimo sa reči na dela, vođeni ljubavnom magijom i misijom da sebi ostvarimo sve one najintimnije i najdublje želje i fantazije i sa ogromnom količinom hrabrosti, odjednom nadošlom ih realizujemo. Sve o čemu smo prethodnog dana pisali i razmišljali u utorak ćemo oživeti. Iskoristite taj dan na najkvalitetniji način, izjavite ljubav, naklonost i strast, oprostite nekoj bivšoj ljubavi, dajte nekom drugu šansu, budite hrabri i tolerantni, vođeni onom najnežnijom emocijom, isplatiće vam se, svakako.

Sreda, kao dan broj 7, će nas malo usporiti i uozbiljiti. Bavićemo se našim unutrašnjim svetom i malo rešiti da se povučemo i napunimo baterije za četvrtak, koji će, kao dan broj 8, uneti neke dodatne poslovne obaveze i na neki način nas prodrmati i suočiti sa nekim situacijama, koje smo, opijeni ljubavlju i hedonizmom na momenat dopustili sebi da zaboravimo. Ubrzaćemo se i bez problema, do petka (dan broj 9) uspeti da se izborimo i pozavršavamo sve što se nagomilalo, sa željom da se što pre vratimo u ono prethodno raspoloženje i uplovimo u čari koje vikend pred nama nosi.

U subotu, dan broj 1, opustićemo se i dopustiti sebi sve ono čega smo se prethodna dva dana odricali. Osećaćemo se prosto kao da letimo, da možemo sve. Gospodarićemo svakom svojom odlukom.. Imaćemo želju da svoje vreme provodimo samo sa nekim izuzetnim ljudima. Želećemo da uživamo u velikoj i pravoj ljubavi, a sve trivijalnosti – sve te obične i male ljude i situacije ćemo zaobilaziti u širokom luku.

Uživajte u vikendu i na najkalitetniji način ga provedite u društvu nekih isto tako kvalitetnih osoba.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 13.8. do 19.08.”


« Počela prodaja ulaznica za meč Partizan – Noršeland

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook