Numerološka nedeljna prognoza za period od 10.09. do 16.09.

dana Sep10 2018

Za početak ću prvenstveno obavestiti sve one što su se nedeljama unazad (ma šta nedeljama, mesecima unazad) žalili na pustoš koja je preovladavala njihovim ljubavnim životom, koji su kukali na sav glas i već bili na ivici da dignu ruke i odustanu od pomisli da je uopšte moguće nesto novo, izazovno i lepo doživeti na tom polju – konačno je kucnuo čas!

Photo credits: Instagram

Pripremite se na vulkane strasti kojih će sad definitivno biti. Pa da ne bude posle da niste bili upozoreni i psihički pripremljeni na toliku navalu emocija, strasti i uzbuđenja… Biće tu svega, od povampirenih ljubavnika, do nekih novih, nikada do sad ispričanih priča.

Već početkom nedelje se pripremite da osetite priliv energije. Sve će prštati od strasti, a vi morati ostati pribrani i održati fokus na konkretnom predmetu vaše želje, da tu bujicu energije pravilno usmerite, kako se ne bi rasplinula beskorisno, ili jos gore, da je ne bi upotrebili na nešto, ili tačnije nekog, ko vam u ovom momentu nije primaran.. Emocije će nas bukvalno opsedati, na sve ćemo gledati srcem, a zarad ciljeva na koje smo se nameračili ići ćemo, bukvalno, glavom kroz zid. Bez oklevanja, bez odustajanja, ludačkom snagom i još luđom idejom vođeni.

I pre nego što ste ovo pročitali, verujem da ste već osetili kako koktel ovih novih aspekata prosto klizi kroz vas. Naravno, moram vas upozoriti i na drugu stranu medalje, koja nažalost, uvek postoji. Morate biti jako taktični ovih dana, jednostavno da ne bi izazvali negativnu konotaciju koju ova intenzivna strast sa sobom može doneti. Možete osetiti neobjašnjivu količinu ljubomore, posesivnosti, manipulativnosti, pa i agresije. Ako ne vi lično, a onda možete doći u situaciju da upravo vi postanete žrtva takvih ljudi.  Strast je, kada se dublje sagleda, patološko stanje duše. Sa strašću se ne treba igrati, jer za čas “od igračke može postati plačka”. Zato, ako niste iskusni, budite oprezni i ne igrajte se “vatrom” – ni svojom, ni tuđom.

Na to možete gledati, kao na nuspojavu, koja uz ovaj aspekt, može, ali i ne mora da se dogodi. Nadam se da će većinu nas, ipak, pogoditi samo one pozitivne varnice i strast u vidu “Amorovih strela”.

Pratite dnevne, nedeljne i mesečne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 10.09. do 16.09.”


« IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA od 13. septembra u bioskopima

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook