Numerološka nedeljna prognoza za period od 08.10. do 14.10.

dana Oct8 2018

Ulazimo u nedelju u kojoj polako, ali sigurno hvatamo zalet za sve velike akcije i projekte za koje se odavno psihički, fizički a i materijalno pripremamo. Već sad osećamo kako se sve više i više situacija zakuvava i kako se realizacija naših ideja bliži. Zapratite Numerologiju Nevene Nešić. 

Photo credits: Instgram

Predlažem vam da se za sad zaustavite na tom hvatanju zaleta jer, aspekti su takvi da se vrlo lako može desiti da nas neka iskušenja i preispitivanja mogu odvesti u pogrešnom smeru i pokvariti nam prvobitne planove – kao i njihovu realizaciju. Stopirajte na trenutak sve akcije, primirite se, osvrnite na sve situacije, kao i sve ljude uz pomoć kojih ste došli na mesto na kom se sada nalazite. Vratite se u mislima i na sve one prepreke i komplikacije koje su vas ometale na tom putu.

Kada ih pogledate sa ove već prilično velike i bezbedne razdaljine, da li primećujete koliko su one zapravo sićušne, iako su u periodu dok su nam se kao duhovi i siluete  iz horor filma pojavljivale, činile zastrašujuće i nerešive? A sada, dok ih gledamo preko ramena, dok stojimo na korak do cilja, oni su toliko mali da praktično i ne postoje.

Vraćamo se na temu na koju ja često volim da se vraćam, temu o životnim lekcijama –  zamaskiranim preprekama. Te prepreke, nekad tako velike i zastrašujuće pojavile su nam se u životu, da kroz njih naučimo neku važnu lekciju o nama samima, sve zavisi od toga šta nam je misija u ovom životnom periodu. Neki od nas su pred tim preprekama, nažalost poklekli, ali oni sa čvrstom vizijom, uz koju ide i ogroman rad i trud – ostali na nogama, još hrabriji, a zahvaljujući preprekama, odnosno lekcijama, i mudriji.

Sada me poslušajte, vi koji ste na korak do ispunjenja izvesnih velikih ciljeva; i strpite se do sledeće nedelje, a onda krenite da delate i pravite konkretne finalne korake. Ove nedelje se oduprite nekim negativnim emocijama, koje vas mogu samo vratiti korak unazad, učiniti vas dekocentrisanim, nesigurnim i zaboravnim.

Na emotivnom planu, takođe, savetujem oprez, bilo da ste u vezi ili sami. Ne dozvolite sebi da zbog svoje nepromišljenosti, impulsivnosti i brzopletosti donesete neke odluke zbog kojih ćete se kasnije kajati. Smirite strasti i sačekajte da vam se razbistri vid, pa tek onda sebi dopustite neke konkretne poteze. Sada još nije tajming za to.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Numerološka nedeljna prognoza za period od 08.10. do 14.10.”


« Otvara se izložba Futurografija u Studentskom gradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook