Novi spot Miligrama pred spektakl u Kombank Areni

dana Nov9 2014

Nekoliko nedelja pred spektakl u Kombank Areni, popularni beogradski bend Miligram je ekranizovao spot za novu pesmu “Bulevari/Grad koji prepoznaje ljubav”, u kom “odaje” atmosferu koju će publika imati priliku da doživi na koncertu 29. novembra!

Ovaj visokobudžetni spot je sniman u Zrenjaninu. Režija je poverena Aleksandru Kerekešu Keki (Visual Infinity), scenografija Nikoli Matijeviću, a u spotu su korišćeni specijalne maske i efekti koji su se do sada upotrebljavali samo u filmskoj industriji! Interesantno je da se u spotu i otkriva kako će izgledati kostimi u kojima će članovi benda nastupati na koncertu.

Pesma “Bulevari/Grad koji prepoznaje ljubav” je priča o momku koji veruje u ljubav, ali ne veruje dovoljno sebi i siguran je da će mu grad koji prepoznaje ljubav pomoći.

Singl će biti objavljen na Miligramovoj Pop Mix komplilaciji hitova sa poslednja tri albuma, koju izdaje u saradnji sa magazinom “Story” 7.novembra !

Balkansko muzičko čudo, kako nazivaju grupu “Miligram”, će na koncertu u Kombank Areni 29. novembra, pružiti publici jedan nesvakidašnji muzički događaj uz nikada do sada viđen produkcijski koncept kod domaćih izvođača.

Poptuno nov doživljaj obećava i saradnja Aleksandra Milića Milija i momaka iz benda “Miligram” sa profesorom Velimirom Abramovićem i fizičarom Goranom Marijanovićem, na osmišljavanju idejnog koncepta koncerta.

Ulaznice za koncert grupe “Miligram” koji će se održati 29. novembra u Kombank Areni, mogu se nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi spot Miligrama pred spektakl u Kombank Areni”


« Otvorena najbolja teretana za Les Mills programe u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook