Novi spot Lene Kovačević

dana Jul16 2019

Lena Kovačević objavila je spot za najnoviji hit singl “Samo da mi je” koji je, iako samo u audio verziji, od početka objavljivanja u trendingu na You Tube mreži i za vrlo kratko vreme došao je u sam vrh slušanosti na radio stanicama. Ovaj letnji hit sada je dobio i svoju video verziju u produkciji Looneyrama.

Pesma je objavljena u izdanju Magic Records, muziku je komponovao Darko Dimitrov, a tekst je napisao Vladimir Danilović. Pored Lene u spotu se pojavljuje kao specijalni gost Dragana Kosjerina, poznata voditeljka RTS-a, i model Saša Denčić.

Lena Kovačević je autentičan srpski autor i izvođač i za nju je karakteristična raznovrsnost zvuka, od džeza do pop numera i svetskih hitova izvedenih u posebnom aranžmanu. Lenini albumi doživeli su višestruka izdanja, a Lena je do sada nastupala širom Srbije, regiona, Evrope i Amerike. Nedavo je održala rasprodat koncert u Botaničkoj bašti u Beogradu, zatim koncert u Nemačkoj uz simfonijski orkestar i ansambl Josef & Friends, koji predvodi violinista Jožef Žiga, zatim je usledio nastup na Kotor Art Festivalu sa Big bendom RTS-a, a u narednom periodu sledi nov autentičan koncert u Beogradu i poseban nastup na Milano Fashion Week-u (Nedelji mode u Milanu) na reviji Suzane Perić.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi spot Lene Kovačević”


« Film Projekat Kolibri sa Selmom Hajek u bioskopima od 18. jula

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook