Novi singl i spot Aleksandre Radović “NE VOLIM TE”

dana Jul22 2019

Regionalna pop diva Aleksandra Radović predstavila je svoj novi letnji singl „Ne volim te“! Nakon poslednjeg velikog hita „Ljubavi moja“, verna Aleksandrina publika na novu je pesmu čekala više od godinu dana, ali – zaista je vredelo! Singl „Ne volim te“ prati i originalni video spot u kojem učestvuju Aleksandrini fanovi svih generacija i iz celog regiona!

Iza nove, radiofonične i totalno zarazne brze pesme „Ne volim te“ stoji provereni autorski tim: Darko Dimitrov potpisuje muziku i aranžman, dok je stihove pisala Aleksandra Radović, zajedno sa Milanom Radulovićem-Laćom.

„Ovo je zaista prava i iskrena ženska pesma. Uz snažnu poruku koja se lako prepoznaje u stihovima, nosi je i zarazan groove koji vas ‘vozi’ već na prvo slušanje. Iako se zove ‘Ne volim te’, ona širi svojevrsnu radost i svojom porukom podstiče nas da se odvažimo, potrudimo i izborimo za pravu ljubav,“ kaže Aleksandra i ovim singlom ujedno najavljuje i svoj novi dugoočekivani album, peti po redu, koji će svetlo dana ugledati krajem 2019. godine.

Na pitanja znatiželjnika da li je nova muzička numera Aleksandre Radović nekome posvećena, pop zvezda odgovara: „Nije toliko važno da li je posvećena nekoj konkretnoj osobi. Suština moje nove pesme najbolje se ocrtava u stihu ‘Ja radim na ljubav, to jedino znam, a ti bi samo da ne budeš sam’! U današnjem vremenu ljudi uglavnom nisu spremni da izađu iz svoje zone komfora i bore se za pravu ljubav. Pristaju na odnose u kojima nisu ispunjeni, a najčešće su upravo muškarci ti koji ostaju u takvim vezama, samo zato da ne budu sami.

I tako nam je prava ljubav, koja traži iskren trud, pa često i žrtvu i gomilu kompromisa, u današnje vreme postala ponajmanje važna, a ljubavlju sve češće nazivamo neke navike, zajedničke interese i mnoštvo toga što nema nikakve veze s ljubavlju!“ naglašava Aleksandra, a ne skriva ni sa kolikim je užitkom radila na novom singlu.
“Moja saradnja sa Darkom Dimitrovim i ostatkom autorskog tima traje već punih 13 godina, od mog drugog studijskog albuma. Ali, svaki novi singl koji zajedno stvaramo za mene je iznova uzbudljivn i izazovan. Ovaj singl je najbolja potvrda naše kreativne sinergije! Pesma je nastala tokom jednog vikenda s takvom lakoćom i dobrim vibracijama, taman da vam ulepša letnje mesece“, kaže Aleksandra Radović, a njen singl „Ne volim te“ upravo puni radijski etar u regionu – uz premijere u Srbiji, ali paralelno i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.”, istakla je Aleksandra.
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Mirjana

    1

    Odlična stvar…

    22 Jul

Odgovori na “Novi singl i spot Aleksandre Radović “NE VOLIM TE””


« Festival Summer SAXperience i ovog avgusta u Herceg Novom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook