Novi Labello Lip Butter samo u Lilly prodavnicama

dana Oct31 2014

Naša čula ukusa i mirisa usko su povezana sa limbičkim sistemom, delom mozga koji ujedno kontroliše i emocije. Na taj način arome i mirisi mogu izazvati prijatne uspomene i osećanja. Labello je iskoristio neverovatnu moć i uticaj naših čula, kako bi ugodio našim usnama i pomogao nam da se prepustimo uživanju.

Novi Labello Lip Butter Original namenjen je ljubiteljima blagih aroma, koje asociraju na osnovne elemente nege, kao što su čistoća, svežina i mekanost. Sa druge strane, novi voćni Labello Lip Butter malina ima autentičan ukus i pruža poseban mirisni užitak, doprinoseći time vašem dobrom izgledu i rapoloženju.

Praktično pakovanje ovog proizvoda u sebi sadrži svojevrsni senzualni doživljaj – nežnu negu usana, neodoljivog ukusa i aromu koja će vas odmah osvojiti. Novi Labello Lip Butter čini usne mekanim i glatkim na dodir, pružajući im dugotrajnu negu i zdrav izgled.

Labello Lip Butter proizvodi biće dostupni samo u Lilly prodavnicama od 1. oktobra. Zato požurite i obezbedite sebi ekskluzivni primerak iz ove organičene Labello serije, jer je akcija aktuelna dok traju zalihe.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi Labello Lip Butter samo u Lilly prodavnicama”


« Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode igora Todorovica

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook