Novi krug Eucerin Programa lojalnosti

dana Dec18 2018

Na pragu prave zime, baš kada vaša koža traži promenu rutine nege, u toku je novi krug Eucerin® Programa lojalnosti „Put lepote“, koji vam donosi niz pogodnosti kupovine Eucerin® preparata, atraktivne poklone i personalizovana saznanja o nezi vaše kože.

Pravila nege kože tokom proleća i leta su veoma jasna – obavezna je zaštita od sunca i hidratacija. Sve ostalo može se nadoknaditi čak i kada je propušteno.

Ali, kako bi konkretno trebalo da izgleda adekvatna i redovna nega dok oko nas uveliko „stružu“ zimski meseci, a naša koža izložena vetru i hladnoći, zatrpana slojevima odeće ili u dodiru sa veštački zagrejanim i klimatizovanim vazduhom?

Tajnu kriju dve reči – zaštita i hidriratacija. Antiage nega se tokom cele godine podrazumeva. Eucerin® preparati za negu i čišćenje kože jačaju barijerni, površinski sloj kože i istovremeno joj obezbeđuje optimalnu hidrataciju. Sada je pravo je vreme da otkrijete koji od njih najbolje odgovara potrebama vaše kože, jer u toku je novi krug Eucerin® Programa lojalnosti „Put lepote“ – jednostavan, dostupan i lak način da saznate više o nezi koja odgovara vašem tipu kože, ostvarite niz pogodnosti kupovine Eucerin® preparata i dobijete atraktivne poklone!

Da biste postali član ovog kluba, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin® Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za unos podataka potrebno je samo da fotografišete račun, skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

Novi ciklus Eucerin® Programa lojalnosti omogućava vam da:

  • Na poklon dobijate Eucerin® DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin® Ph5 Ulje za tuširanje od 200 ml
  • Imate konstantan uvid u broj poena i skupite nove poene dodatnim aktivnostima
  • Dobijate redovna obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin® preparata i o početku narednih ciklusa Eucerin® Programa lojalnosti
  • Na osnovu online upitnika dobijete preporuku koja nega i preparati odgovaraju baš vašem tipu kože i, zahvaljujući sekciji pod nazivom Edukacija, saznate mnogo toga o nezi kože i tretmanu pojedinih problema kože.Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi krug Eucerin Programa lojalnosti”


« Izložba fotografija Nebojše Glogovca u Kulturnom centru Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook