Novi korak u karijeri Jelene Bošnjak – osnivanje modne agencije u Splitu

dana Sep12 2016

Nakon što je krajem lipnja ove godine predstavila kampanju za kolekciju “White lemonade” koja prikazuje spoj buntovnog i ženstvenog u njezinom radu, 35-godišnja dizajnerica Jelena Bošnjak odlučila se okušati i u drugim granama modnog biznisa.

Nedavno je naime, u Splitu pokrenula modnu agenciju jednostavnog naziva “Jelena Bošnjak fashion agency”, s kojom namjerava potaknuti nova mlada lica da ostanu u Splitu i ondje se bave modelingom, a ne odlaze u Zagreb i okolne gradove što je proteklih godina čest slučaj.

Agencijom želim ponajprije izgraditi povjerenje između sebe i djevojaka jer je to jako važno, a zatim uz pomoć suradnika raditi na njihovom profesionalnom razvoju, odnosno karijeri na domaćem i inozemnom tržištu.

I za nju samu ovo je veliki izazov jer se ranije nije susrela s vođenjem modne agencije, ali upravo je to ono što je potiče da ustraje. Vlastiti brend JB design, osnovala je još za vrijeme školovanja na talijanskoj školi mode u kojoj je završila programe modni stilist odjeće s marketingom i modni stilist – kreator, te odmah počela raditi. Dosad je iza nje pet kolekcija, a kako ističe, najdraža joj je uvijek posljednja.


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Novi korak u karijeri Jelene Bošnjak – osnivanje modne agencije u Splitu”


« KRALJICA: Ivana Španović na Terazijama nadmašila rezultat iz Rija!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook